«Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις. Μόνος σου παρ ̓ την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις»

Απελευθέρωση η μόνη λύση!



Και τότε ναι!

Θα έρθει η μέρα που θα πάμε σπίτι μας, στη γη που μας γέννησε, στο χώμα, στα βουνά που μας ανήκουν. Θα δούμε ξανά Το Θεό να μας βοηθά να ελευθερώσουμε την Κύπρο μας. Να την πάρουμε πίσω, να την κάνουμε πάλι δικιά μας. Γιατί πολύ απλά μας ανήκει… είναι τα σπίτια μας, οι γειτονιές μας, είναι η ιστορία μας.

Η Κύπρος το νοτιοανατολικότερο σημείο της μάνας Ελλάδας. Της μάνας που μας γέννησε! Της μάνας που μας δίνει ελπίδα να ζούμε και πως κάποτε θα ζωντανέψουν στιγμές όπως το 1950 και τα Οκτωβριανά. Όταν θα ξυπνήσουμε και θα πάρουμε τα λάβαρα μας για την Κερύνεια και την Μόρφου, το Βαρώσι και την Αμμόχωστο, όταν θα οδηγούμε τα αυτοκίνητα μας προς την κατεχόμενη γη μας και όχι προς τις καφετέριες και τους χώρους διασκέδασης. Πολύ απλά όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει πάνω απ’ όλα να βάλουμε Το Χριστό μέσα μας, να ζωντανέψουν στη ψυχή μας ιδέες και αξίες. Να καλλιεργήσουμε αισθήματα αγωνιστικότητας και δικαίωσης. Η Κύπρος μας ανήκει, είναι όλη δικιά μας. Πρέπει όμως να αγωνιστούμε, για να την πάρουμε πίσω. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέσα από συμβιβασμούς και «συμφωνίες» να δούμε άσπρη μέρα.

Η Κύπρος θα ελευθερωθεί είναι θέλημα Κυρίου. Πίστη στο Θεό, αγώνας μέχρι ΤΕΛΟΥΣ! Οι απόγονοί μας αξίζουν να ζήσουν σε μια Κύπρο Ελεύθερη, για πάντα Ελληνική. Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Όλοι λεν πως είναι, αλλά κανείς δεν έψαξε την λύση που λέγεται ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ! Και αφού την πετύχουμε ακολουθεί η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ του λαού μας δηλαδή να αποφασίζει αυτός για την τύχη του και όχι άλλοι. Αν γίνει αυτό πιστεύω πως η ΈΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα δεν θα αργήσει. Όσο ζούμε και όσο μαχόμαστε δεν θα πάψουν να ζουν αυτά τα ιδανικά. Γιατί πολύ απλά είναι ιδέες και αξίες που μένουν ανέγκιττες στο χρόνο και αθάνατες. Είμαστε νέοι και τα χρόνια είναι μπροστά μας. Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας εκείνο που έλεγαν οι πρόγονοι μας: «Υπέρ Άνω όλων η Πατρίς». Να ξανακουστεί εκείνο το «Ή ταν ή Επί Τας». Να ζωντανέψουν μνήμες άλλων εποχών, να ζωντανέψουν φωνές ηρώων που πέθαιναν με την λέξη Ελλάδα στα χείλη, που θυσίαζαν την ζωή τους για την Πατρίδα και το Έθνος. Αυτά είναι πρότυπα! Άνθρωποι που έβαλαν τον εαυτό τους κάτω από αξίες και ιδανικά, Άνθρωποι με πραγματική ανθρωπιά και ψυχική δύναμη. Που δεν τους σταματούσε τίποτα παρά μόνο ο θάνατος. Το σχοινί που τους έκοβε τον Εθνικό ύμνο στην μέση, την σφαίρα που τους σταματούσε το μυαλό που όλο την Ελλάδα σκεφτόταν. Μόνο έτσι μπορούν να μας σταματήσουν, τότε ναι! Θα είμαστε περήφανοι για Πατρίδα και το Έθνος μας, για την γενιά μας! Θα μάθουν οι απόγονοι μας πώς να αγωνίζονται και πώς να πεθαίνουν. Θα μάθουν να είναι μαχητές!



ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ – ΕΝΩΣΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου